Voorwaarden

Huurperiode 
De huurperiode gaat in de eerste zaterdag om 16.00 uur en eindigt de laatste zaterdag om 10.00 uur.

Buiten het hoogseizoen is het vaak mogelijk enkele dagen langer of korter te reserveren.

Water & elektriciteit 
De huurpijs is inclusief water en elektriciteit.
Gedurende de wintermaanden geldt een extra toeslag voor verwarmingskosten.

Linnengoed 
Linnengoed, handdoeken & theedoeken  (1 set bedlinnen/handdoeken per kamer), zie tarieven.

Huisdieren
In overleg.

Terras/Tuin
Op het zuiden. Een gedeelte van het terras heeft een schaduwrijke pergola.
Buiten eethoek + stoelen en tuinmeubelen aanwezig. De tuin heeft een fraai uitzicht op het dorpje.

BBQ
Weber gas-BBQ op terras.

Zwembad
Het zwembad bevat jetstream en een zout elektrolyse systeem, daardoor geen chloorlicht en met heerlijk zacht water en is in de regel van medio april tot eind oktober in gebruik, wordt om de dag voor u schoongemaakt. Het zwembad is voorzien van een alarm. De huur is inclusief gebruik van zwembad.

Televisie/Radio
Via satellietontvangst kunt u ondermeer alle Nederlandse zenders ontvangen.

Internet
Internet toegang (Wifi).

Schoonmaak
Bij aankomst treft u de woning schoon aan. Eindschoonmaak verplicht. Wekelijkse schoonmaak mogelijk, bij huur van meerdere weken aaneen gesloten is wekelijkse schoonmaak verplicht.
U dient bij vertrek de woning netjes, bezemschoon en de keuken opgeruimd achter te laten. De kosten dienen ter plaatse te worden afgerekend of worden van de borg afgetrokken.

Aantal personen
Het maximale aantal personen van 2 volwassen personen mag niet overschreden worden. Het plaatsen van tent of caravan in de tuin is niet toegestaan. Het plaatsen van een babybed (aanwezig) is geen probleem.
Bij het (ook tijdelijk) bewonen door méér dan het aantal overeengekomen personen, kan dat eenzijdige verbreking van de huurovereenkomst tot gevolg hebben, waarbij recht op schadevergoeding is uitgesloten.

Toeristenbelasting inclusief
De ‘tax de séjour’ wordt jaarlijks gastgesteld. Kinderen tot 14 jaar gratis. Deze belasting wordt door de eigenaar betaald.

Annulering
Tot acht weken voor aanvang huurperiode bent u 50% van de huursom (exclusief borg) verschuldigd. Bij annulering vanaf acht weken voor aanvang van de huurtermijn bent u het totale factuurbedrag verschuldigd. Een annuleringsverzekering is daarom aan te raden.

Aansprakelijkheid
Gedurende het verblijf bent u aansprakelijk voor de woning, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren. Het sluiten van een WA-verzekering wordt aanbevolen.

Reservering/Betaling
Na uw reservering ontvangt u een schriftelijke bevestiging en factuur.
U zendt deze bevestiging voor akkoord getekend retour, waarmee u zich akkoord verklaart met de huur- en betalingsvoorwaarden. Vervolgens dient u om de boeking te bevestigen binnen 7 dagen 50% van het factuurbedrag op de aangegeven bankrekening over te maken. Het restant factuurbedrag plus de borg dient u uiterlijk zes weken voor het begin van de huurperiode over te maken.

Waarborgsom
De waarborgsom voor het huis bedraagt € 1000 en dient o.a. ter dekking van onverhoopte schade. Indien de woning zonder schade wordt achtergelaten en aan alle verplichtingen is voldaan, wordt de waarborgsom aan het einde van de huurperiode gerestitueerd.
In voorkomende gevallen worden eventueel bijkomende kosten, door u veroorzaakte schade, (extra) schoonmaakkosten en de kosten voor de verwarming in de wintermaanden met de waarborgsom verrekend.

Afstand
Vanaf Amsterdam: 1350 km. Dichtbijzijnde vliegvelden: Nice, Marseille of Toulon. Per auto ongeveer 1,5 uur rijden, Toulon 40 minuten.
Er zijn binnenlandse vluchten naar La Mole en Grimaud (per helikoper) vanaf Nice. Afstand La Mole La Garde Freint is 14 km. De TGV uit Parijs stopt in Fréjus (40 km van Val de Gilly).

Seizoenen
Hoogseizoen: juli, augustus.
Voor- en naseizoen: mei, juni, september, oktober, kerst/nieuwjaar.
Laagseizoen*:november, januari, februari, maart, april.
(*zwembad niet beschikbaar, behalve in april.)